Sunday, January 23, 2011

Saya Mahu Menjadi Blog Pilihan Kodet



assalamualaikum kaki blogger,
lama kot kak kuria tak post entry baru kan? tadi tengah2 skodeng blog,ternampak la blog Kodet ni. ade pulak dah "contest" tapi kak kuria pun tak tahu valid ke tak cara kak kuria ni. tapi apepun kak kuria nak cuba jugak la "join"..

kata si Kodet ni,kalau terpilih jadi blog pilihannya.. Kodet ni akan promote la link kita kat reader, tu sebab utama kak kuria join benda ni sebab kak kuria tahu blog kak kuria tak popular, dan mungkin org tak tahu pun pasal blog kak kuria. :-/

*** _______________________ ***

Cara nak join :
1. Buat satu entri bertajuk saya mahu menjadi blog pilihan Kodet
2. Letak gambar di atas tu sebagai gambar untuk entri yang korang tulis tu .
3. Lepastu tulis kenapa korang nak dimasukkan ke dalam Blog Pilihan Kodet .
4. Senang kalau malas nak tulis just copy n paste dlm blog korang . Itu saja .


Cara Pemilihan Blog Pilihan Kodet
1 . 3 Pemenang akan dipilih
2. Kalau blog korang menarik bagi pandangan aku memang korang mesti masuk .
3. Kalau tak ramai yang join , mesti lagi senang la korang nak masuk dlm list ni .


Jadi apa tunggu lagi , tulis entri kosong , lepastu letak link entri di situ , korang join dapat untung juga nanti sebab aku akan check 1 blog korang untuk aku pilih siapa yang akan masuk dalam blog pilihan aku . Itu saja .

PS : Cara pemilihan bukan berdasarkan review korang , tapi blog korang dengan entri - entri di dalam blog korang tu . So aku tak kisah macam mana review tu , aku cuma nak tengok blog korang je . So dua - dua untung kan . Dah lama aku pasang ni , mungkin 1 tahun kot ada benda ni... atau tahun depan depan depan ada lagi..

Tarikh Tamat : 5 Februari 2011.


sape2 yang berminat,join la.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...