Thursday, January 06, 2011

Nasib baik ke tak??

hye lama tak menulis...opps lupe pulak, Assalamualaikum kawan-kawan ~ ~ ~

ni nak habaq mai ni,kalau dulu kak kuria just dengar yang tilik nasib tu dosa.contohnya tilik tangan,tengok urat pi mai pi mai lintang situ lintang sini,pastu cakap nanti besar kamu kan bla3....

sekarang makin canggih,tengok tarikh lahir la,bintang kelahiran la untuk baca nasib seseorang tu.siap boleh tahu lagi nasib dari segi percintaan,kewangan,persahabatan.bila si pembaca baca lepas tu dekat otak dia rakan dan ingat benda tu,tuptup benda tu jadi..dia pun makin la percaya dekat benda tu.sanggup ni simpan duit nak beli majalah yang ada benda tilikan tu tiap-tiap bulan.

tukang tilik pulak makin gemuk sebab orang percaya dengan dia dan duit pulak masyukk..alangkah gumbira hatinya..orang sampai sanggup beratur semata-mata nak dapatkan tilikan power dari tukang tilik.bukan murah bayar,mencecah 3 angka keatas pulak tu..
bagi kak kuria,just follow the flow sebab jalan tu ada kita just ikut dan cari lagi dan lagi..bahan bacaan sekarang pun kena pilih jugak jangan main hentam je.kak kuria tengok jugak majalah tapi satu benda kak kuria perasan,majalah kita ni banyak hiburan dan gosip sedangkan majalah orang lain bayak ilmu.faham kan??satu lagi,mind set kita kena jaga.mind set ni power macam sistem janakuasa yang boleh malatop bila tak kena gaya.

tak tahu dah nak merepek ape ni..huhu..babai.. :)

salam sayang,
kak kuria =)




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...