Tuesday, January 11, 2011

Kenape Kak Kuria tak....?

assalamualaikum..... :D

pagi tadi selepas habis waktu kelas,ada seorang junior datang berbual-bual..katanya dia selalu jugak "skodeng" blog kak kuria ni.cuma dia bukan blogger jadi dia tak follow la.sepanjang perbualan tu,dia ada la "compare" blog kak kuria dengan blog hamba Allah ni..ada la sikit soalan yang timbul...

1. kak,kenape kak tak buat post-post cintan?macam blog lain,boleh dikatakan semua post pasal pakwe dia,kenape kak tak buat post macam tu jugak?ada gambar siap...bla3

----> kak kuria jawab ok..

ada la post pasal cinta-cinta dik..cuba tengok balik.hehe..setiap blogger dia ada cara mereka sendiri untuk tarik pembaca,dan blog ni macam tempat luah segala cerita suka duka jadi tak salah mereka cerita tentang kisah pertemuan,perpisahan mereka kat blog.kalau semua blog sama,boring la jugak kan?jadi semua ada cara masing-masing.bukan kak taknak post macam tu,tapi kak rasa tak sampai masa lagi la dik :D
gambar?tunggu kak kawin,kak upload banyak-banyak kat blog ok.. :)


2. kak,berani betul buat post pasal perempuan tu.tak takut kena bidas ke?


--------> kak kuria jawab

pembaca kak kuria terdiri dari semua peringkat umur dan jantina.mungkin post-post sedemikian dapat menambah pengetahuan mereka.lagipun kak ambil ilmu tu daro Kotex jadi kak nak kongsi la.kalau boleh kak nak post semua benda dari semua segi..macam-macam nak post.tak salah kongsi kan..?



3. kalau saya tak kenal kak,saya dah cakap kak ni isteri orang.sebab cara kak buat blog tu macam simple dan ditambah lagi dengan gambar budak tu..


-------> jawab kak kuria jawab :)


isteri?matangnya kak untuk jadi isteri orang.kak rasa blog kak macam budak-budak je.nak banding dengan blog lain yang mantap tu...huhu kak tak pandai sangat pasal blog ni..budak tu adik sepupu kak,abah dan mama kak ambil jaga masa dia kecil lagi sebab keluarga dia tak mampu. :D



ada lagi soalan tapi kak kuria lupe... :(
kepada pembaca,kalau tak suka dengan post-post kak kuria,komen la.tapi pasal post hal perempuan tu.itu sekadar ilmu yang nak dikongsi.don't get me wrong..kak kuria post bersebab tu :)



salam sayang,
kak kuria

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...