Tuesday, January 25, 2011

Contest Blog Paling Cantik Comel dan Kemas :)

assalamualaikum,
entry kali ni juga pasal kontest... :) rasa nak join je semua kontest yg mudah2 ni.. cuba nasib la katakan.. so kontest kali ni dari Farzana Farzanto -> BLOG PALING CANTIK COMEL DAN KEMAS




syarat2 penyertaan :-

1. Jadi Follower FARZANA FARZANTO

2. Peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri diPelangiwardrobe Hannah. add dalu baru boleh tengok baju2 disana)

3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, blog paling comel dan blog paling kemas.
4. buat 1 entry pasal contest nie
5. tag kepada 5 orang rakan blogger
6. letak banner kat side bar blog dan linkkan ke entry ini
7. tarikh tutup 10.02.2011


kak kuria nak tag benda ni kat sape ekk??.. ok..mereka!!

1. Rafinamimi
2. Nieynasz
3. Barlisuam
4. Hati
5. Asrul

so selamat ber"contest" ye.. hehe

salam sayang,
kak kuria :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...